Henkilönostinten ja muiden työkoneiden kuljetus kaikkialle Suomeen

Yhteydenotto
Kuorma-auto.

Tarjoamme erityisesti henkilönostinten ja muiden työkoneiden kuljetuksia koko Suomen alueella Toholammilta käsin. Kuljetamme kaikenlaisia työkoneita, joita voi kuljettaa vaihtolavoilla ja täysperälaveteilla. Kuormaamme henkilönostimet ja laitamme ne myös nostokuntoon tarpeen mukaan.

Yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme ja asiakkaistamme on henkilönostimistaan tunnettu Pekkaniska Oy. Kuljetamme paljon heidän henkilönostimiaan, kuten ajettavia saksilavoja, kuukulkijoita sekä hinattavia puomilavoja, eri puolille Suomea. Jos sinun yritykseltäsi löytyy näitä työkoneita, voimme varmasti olla sinulle avuksi. Jos siis tarvitset työkoneiden kuljetuspalvelua, ota meihin yhteyttä joko soittamalla sivun ylälaidasta löytyvään puhelinnumeroon tai kirjoittamalla viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

Monipuolinen kalusto henkilönostinten kuljetukseen

Käytössämme on henkilönostinten ja muiden työkoneiden kuljetukseen monipuolisesti mm. kuorma-autoja, täysperälavetteja ja vaihtolavoja, puoliperävaunu, Hiab sekä pyöräkuormaaja. Laadukkaan kalustomme ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla saamme varmasti työkoneenne nopeasti ja turvallisesti siirrettyä paikasta A paikkaan B.


Kiireellisiä tapauksia varten päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa, joten puhelimitse tavoitat meidät nopeasti.

Henkilönostinten nosto- ja kuormauspalvelut Toholammilla

Jotta työmaaprojektit ja muut henkilönostimia vaativat työtehtävät saadaan hoidettua kunnolla ja aikataulussa, tulee työkoneiden olla paikan päällä nostokunnossa silloin, kun niitä tarvitaan. Kuljetuspalveluiden lisäksi tarjoamme henkilönostinten ja muiden työkoneiden kuormaus- ja nostopalveluita. Näin voit olla varma, että tarvittavat työkoneesi ovat paitsi ajoissa työmaalla myös valmiina nostotyöhön.


Me Risto Huhtala Oy:llä suunnittelemme jokaisen työtehtävän alusta loppuun tarkasti, oli sitten kyseessä henkilönostimen vienti isoon kauppakeskukseen ikkunoiden korjausta varten tai maanviljelijäyrittäjän traktorin kuljetus nopeasti maatilalta toiselle. Palvelemme sekä yksityistä sektoria että yrityksiä kilpailukykyisellä hintatasolla. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita meille, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.