Salaojat ja muut pihatyöt Toholammilla ja ympäryskunnissa

Yhteydenotto
Kuorma-auto.

Risto Huhtala Oy tekee Toholammilla ja ympäryskunnissa salaojia sekä sadevesijärjestelmiä vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja tarkkuudella. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme sekä laadukas kalustomme varmistavat laadukkaan työnjäljen kohteessa kuin kohteessa. Pihatöiden palveluvalikoimaamme kuuluvat myös piha- ja maanrakennustyöt, kuten nurmikon teko ja pihan tasaus. Kahden kaivinkoneen, maantiivistäjien ja pyöräkuormaajan avulla suoritamme ammattitaidolla ja ripeästi kaikenlaisia yleisiä omakotitalojen pihatöitä, joten älä epäröi kysyä meiltä lisätietoja.


Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivun alalaidan yhteystietolomakkeen avulla, jos salaojien kaivuu tai muut suuritöiset pihatyöt ovat ajankohtaisia. Katsotaan, miten voimme auttaa sinua parhaiten!

Piha-alueiden rakennus ja kunnostus

Olemme vuosien saatossa ehtineet tehdä jos jonkinlaisia omakotitalojen piha-alueiden kunnostus- ja rakennustöitä, joten kokemusta riittää. Autamme esimerkiksi vanhan nurmikon vaihtamisessa uuteen tai kokonaan uuden nurmikon teossa. Meiltä löytyvät myös välineet epätasaisten piha-alueiden tasaamiseen.


Käytössämme on niin kaivinkoneita, pyörökuormaajia kuin maantiivistäjiäkin. Kysy myös maantiivistäjien vuokraamisesta, jos ammattitaitoista osaamista löytyy omasta takaa, mutta työkone puuttuu.


Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella, jos kaipaat apua pihatöissä tai haluat kysyä tarkennusta palveluistamme.

Salaojat ja sadevesijärjestelmät pitävät pihan kuivana

Hyvin tehty pihan salaojitus ja sadevesijärjestelmä auttavat pitämään rakennuksen välittömässä läheisyydessä olevan piha-alueen kuivana. Toimivaan salaojajärjestelmään kuuluvat salaojaputket, tarkastuskaivot, kokoojakaivot sekä poistoputket. Joskus tarvitaan myös pohjavesikaivoa, jos salaojitusta ei syystä tai toisesta voi tehdä talon alle.


Olennainen osa salaojitusta on toimiva sadevesijärjestelmä, jonka tehtävä on viedä sadevedet pois tontilta viemäreitä pitkin kaupungin tai kunnan hulevesijärjestelmään. Muutoin esimerkiksi rankkasateiden alla salaojitusjärjestelmä voi joutua kestämättömän vesimassan alle. Sadevesijärjestelmään kuuluvat sadevesikourut ja -rännit, rännikaivot sekä sadevesiviemärit.


Me Risto Huhtala Oy:llä teemme salaojitusta sekä sadevesijärjestelmiä vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella Toholammilla ja sen lähikunnissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukas kalustomme varmistavat aikataulussa pysymisen ja kilpailukykyisen hintatason. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai sivun alalaidan yhteystietolomakkeen avulla, niin laitetaan pihasi salaojat kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.