Vuokrattavat vaihtolavat ja kuljetukset vaivattomasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen

Yhteydenotto
Kuorma-auto.

Risto Huhtala Oy tarjoaa monipuoliset vaihtolava- ja lavettikuljetukset kaikkiin tarpeisiin yritys- ja yksityisasiakkaille. Vuokraamme myös pelkkiä lavoja ja tarvittaessa toimitamme lavan paikan päälle, jossa se on helppo täyttää ja kuljettaa taas pois. Meiltä saat täyden kympin palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksemme sijaitsee Toholammilla, mutta toimimme myös lähialueilla Pohjanmaalla sekä koko Suomessa. Ota yhteyttä joko soittamalla meille tai kirjoittamalla viesti sivun yhteydenottolomakkeen kautta!

Vaihtolava- ja lavettikuljetukset ammattitaidolla

Tarvitsitpa sitten vaihtolavakuljetusta esimerkiksi maatalouskoneiden kuljetukseen tai maa-ainesten siirtoa omakotitalon tontille, voit luottaa meihin. Palvelemme yrityksiä ja yksityisasiakkaita suunnitelmallisesti ja tarkasti.


Yleensä käytössämme on koukkulavoja, mutta kysy ihmeessä myös lavettikuljetuksistamme, jos esimerkiksi työkoneesi vaativat alleen vaihtolavan sijaan lavetin.

Vaihtolavat vuokralle kaikkialla Suomessa

Vaihtolava, talkoolava, roskalava, jätelava… Rakkaalla lapsella on yhtä monta nimeä kuin on käyttötarkoitustakin, mutta yleensä tarkoitetaan isoa, paikasta toiseen siirrettävää ja irrotettavaa kuorma-auton lavaa. Meidän kauttamme voit vuokrata pelkän lavan, jos esimerkiksi tarvitset isoa roskalavaa taloyhtiön talkoisiin, remonttijätteen keräämiseen tai varaston tyhjennykseen. Myös vuokrausasioissa palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita. Jos et halua tai pysty kuljettamaan lavaa itse, huolehdimme sopimuksen mukaan myös lavan toimituksesta.


Meidän vaihtolavamme on helppo kuljettaa paikan päälle, täyttää ja kuljettaa taas pois. Ota meihin yhteyttä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdimme varmasti toimittaa lavan haluamanasi päivänä. Kiireellisissä tapauksissa varmin tapa saada meihin yhteyttä on soittaminen, sillä päivystämme puhelimitse jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Kun otat yhteyttä, voimme samalla antaa palvelulle tarkan hinta-arvion.


Risto Huhtala Oy auttaa sinua asiantuntevasti kaikissa vaihtolavojen vuokrauksiin liittyvissä asioissa kustannustehokkaasti Toholammilla, lähialueilla ja koko Suomessa.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.